نان جو

//نان جو
  • نان جو خالص نرم

نان جو

جو از قدیمی ترین غلات جهان است و باستان  شناسان در کاوش های خود مدارکی دال بر وجود آن در شهرهای باستانی خاورمیانه و شمال آفریقا یافته اند. این غله حدود هشت هزار سال سابقه کشت دارد و در حال حاضرمقام چهارم را در کشت غلات در دنیا به خود اختصاص داده است. نان جو از قدیم در سفره ایرانی ها وجود داشته است و از نظر بهداشتی و سلامتی از ارزش ویژه ای برخوردار است.

برتری آرد جو نسبت به آرد گندم:

آردجو حاصل از ۱۰۰ گرم جو دارای ۳۴۵ کیلوکالری انرژی و حاوی ویتامین های:

K، E، تیامین(۱B)، ریبوفلاوین(۲B)، نیاسین(۳B)، ب۴ و پنتوتنیک اسید است و از نقطه نظر مواد معدنی آرد جو حاوی کلسیم، آهن، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، مس و منیزیم و سلنیم بوده که املاح سلنیم و منگنز آن در حد قابل ملاحظه ای می باشد.

رمز اصلی ارزش غذایی بالای نان جو، وجود مقادیر زیادی فیبرهای غذایی در دانه جو می باشد.

فیبرهای غذایی به دو صورت محلول و نامحلول وجود دارند. جو از نظرفیبر غذایی بخصوص فیبرهای محلول بسیار غنی می باشد. در جو فیبرهای غذایی محلول حاوی بتاگلوکان وجود دارد که در گندم موجود نیست و از عوامل موثر در کاهش کلسترول خون می باشد. همچنین وجود ترکیب روغنی به نام کوترینول در جو در کاهش کلسترول خون موثر است.

۱۳۹۵/۱۱/۲۷ ۱۳:۰۲:۳۷ دی ۱۴ام, ۱۳۹۵|مقالات|

زبان سایت